Шоуто на Ники Урумов

Накратко

Големият Николай Урумов ще ви отведе на едно много специално за него пътуване – в неговия театрален свят! Пътуване, което продължава вече 25 години и е изпълнено с много театър, кино, музика и емоции!

“Шоуто на Ники Урумов” е разходка във вълшебния и магичен свят на театъра и по-точно на този театър, в който е участвал Николай Урумов, който става дипломиран актьор точно на 10 ноември 1989г. Той проследява собствения си път от с. Българево и Балчик, през Русе, където е бил войник и е гледал спектакли на режисьора Слави Шкаров с Диди Димчев, Елена Стефанова и други големи български актьори, до НАТФИЗ и след това до Народния театър.

Спектакълът е изпълнен с много носталгия и смях, със забележителни весели истории, случили се по време на репетиции, представления или снимки. В тях той разказва за незабравими любимци на българските зрители като Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев, Георги Черкелов, Константин Коцев, Антон Горчев, Иван Кондов, Георги Русев, Кръстьо Лафазанов и други.

Шоуто е колаж от монолози и oткъси от спектаклите, в които е участвал Урумов – “Бай Ганьо”, “Дон Кихот”, “Ревизор”, “Бурята”, “От ума си тегли”, “Криворазбраната цивилизация”, “Службогонци” и др.

Песните към моноспектакъла са писани специално за Николай Урумов през годините.

Русенски драматичен театър “Сава Огнянов” | Шоуто на Ники Урумов
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-1885 samba_theme samba_left_nav samba_left_align samba_responsive wpb-js-composer js-comp-ver-4.12 vc_responsive"